Lekarna Dobrova

 

Sodelujemo z najboljšimi, da lahko ponudimo najboljše

Izdelke v naši ponudbi skrbno izbiramo in jo stalno izboljšujemo.

Z veseljem prisluhnemo strokovnim sodelavcem, ki želijo predstaviti vsebino za svojimi izdelki.  

Sestanke s strokovnimi sodelavci zato načrtujemo in se nanje pripravimo.

Vse strokovne sodelavce ocenjujemo po sistemu IRRK.

Strokovne sodelavce sprejemamo samo na vnaprej dogovorjene termine, ki nam jih lahko predlagate prek e-pošte s klikom na gumb:

Lekarna Dobrova ponosno stopa na pot holistične lekarne, ki v ospredje postavlja obiskovalca. To se odraža tudi v našem svetovalnem pristopu in načinu dela, h kateremu smo zavezani sodelavci lekarne. V okviru implementacije projekta holistične lekarne, ki ga izvajamo skupaj s svetovalnim podjetjem Res-Pons d.o.o., je naša celotna ekipa lekarnarjev v decembru 2019 prejela priznanje Feniks 2019. Nagrado Feniks na Gospodarski zbornici Slovenije podeljujejo za najboljši projekt leta na področju management consultinga/poslovnega svetovanja.

Priznanje nam veliko pomeni, saj simbolizira naš trud in poslanstvo – prispevati k zdravju uporabnikov in obiskovalcev lekarne. Še naprej se bomo trudili za vas!

 

Z veseljem sporočamo tudi, da je naša sodelavka, magistra Mojca Bratun, prejela posebno plaketo za najboljšega holističnega svetovalca leta 2019. Plaketo je prejela na mednarodni lekarniški konferenci Holistic Community Pharmacy – Transformation for the Future, ki je potekala v novembru 2019, na Brdu pri Kranju. Ponosni smo, da je magistra Bratun del naše ekipe!

 

­